Services

All we do

Filmproductions

Van huis uit zijn we echte filmers. In het huidige drukke communicatietijdperk zijn bewegende beelden de meest effectieve en overtuigende manier om te communiceren en verhalen te vertellen. Onze ervaren operators werken met eigen high tech camera’s mee aan documentaires, speelfilms, corporate films, commercials en online mediaproductions. We beschikken naast cinema camera’s over highspeed camera’s, drones, cable-cams en robot grips, We schieten beeldmateriaal in studio’s of op locaties waar dan ook ter wereld. Onze producers, regisseurs en operators denken mee in het hele productie traject. Tot en met het moment dat kijkers uw productie onder ogen moet gaan krijgen.

Postproduction

The Chaos Company beschikt niet alleen over content developers, regisseurs en DOP’s ook over editors die beeld en audio monteren tot maatwerk voor welk gewenst resultaat dan ook. We beschikken over de nodige hard- en software pakketten voor elk gewenst niveau van afwerking. Van recht voor zijn raap tot geavanceerde Special Effects en Computer Generated Imagery (CGI). Alles in eigen huis zodat we uiterst flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Want we kennen als geen ander de hoge eisen die uw opdrachtgevers aan u stellen.

Computer Generated Imagery (CGI)

CGI zoals infographics, Artwork, 3D modelling en animaties creëren een werkelijkheid die niet te filmen is. Ze zijn niet meer weg te denken in de communicatie wereld die draait om effectieve informatieoverdracht onder welke omstandigheden op welke plek dan ook. The Chaos Company beschikt over Scripters, Art-Directors, Modellers, beeldbewerkers en Animators die CGI producties op maat realiseren voor opdrachtgevers. Van eenvoudige lijnwerk concepten tot levensechte fullmotion producties. We draaien onze handen er niet voor om en laten ons graag uitdagen.

Aerial

The Chaos Company was een van de eerste filmbedrijven in Nederland die gebruik maakten van drones. We durven ons gerust pioniers te noemen op het gebied van Aerial producties en zijn al jarenlang vanuit de lucht actief om verrassende opnamen te maken. We lopen nog steeds voorop en beschikken over state-of-art drones die met alle mogelijke camera’s kunnen worden uitgerust. Onze drone operators zijn niet alleen ervaren filmers maar beschikken ook nog eens over alle certificaten en brevetten om met drones op locaties te mogen vliegen. Daarnaast hebben we ook oplossingen voorfestivals, concerten en sportevenementen waar men niet boven publiek mag vliegen.  Hiervoor is onze cable-cam een geschikte oplossing voor. The Chaos Company: fullservice filmproducers ter land, ter zee en in de lucht!

Meer informatie over Aerial

Camera Rental

The Chaos Company kent ook een rental service. We beschikken over een brede range van up-to-date camera’s, drones en RC grip voor alle voorkomende filmproducties. High speed camera’s voor uiterst gedetailleerde slowmotion effecten. Cablecams voor festivals, concerten en sportevenementen. Hoogwaardige Cinema camera’s voor kwalitatief en ambachtelijk filmwerk. Drones voor luchtopnamen en Radio Controled grips zoals een high speed Cinebot en RC Camera Car. Allen compleet met de benodigde accesoires. Onze equipment is al dan niet met operators en DOP’s te huur. Ook verzorgen we opleidingen voor uw eigen crew-members.

Meer informatie over Camera Rental

Reality productions.

Virtual Reality, Augmented, Mixed Reality of mixed reality. Deze technieken kennen voor ons geen geheimen. We beschouwen ze als veel meer dan een tijdelijk gadget of entertainmenttool maar als nuttige technieken met een toegevoegde waarde mits functioneel ingezet. Ze helpen de virtuele werkelijkheid te verplaatsen naar de momentele situatie van de kijker. Uiterst effectief op het gebied van educatie, onderzoek, sales-ondersteuning, keuzeprocessen of om complexe situaties inzichtelijk te maken. Ze helpen om het onzichtbare zichtbaar te maken. En dat is nou precies waar het The Chaos Company steeds om draait.

Meer informatie over Virtual Reality

Strategic en Creative support

The Chaos Company denkt mee met haar opdrachtgevers. We realiseren ons terdege dat het resultaat van onze producties niet eindigt bij een bloedmooi filmpje. Het moet bijdragen aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers en hun doelgroep terdege raken. Dat lukt alleen als je opdrachtgevers en hun propositie begrijpt en weet wat en wie ze voor ogen hebben en waar je die kunt treffen. In dat opzicht bieden we toegevoegde waarde door de inzetbaarheid van ervaren strategische en creatieve specialisten die kunnen functioneren als professionele sparring partners en developers. Zij combineren hun jarenlange praktische  kennis van de communicatiewereld met die van eigentijdse  technische mogelijkheden en crossmediale inzet. Pragmatische aanpakkers die weten waar het uiteindelijk om draait: uw beoogde klanten in de gewenste beweging zetten.