3D Animation

Met 3D animaties worden de  3D voorwerpen virtueel gefilmd, hierdoor ontstaan bewegende beelden van objecten die (nog) niet in het echt bestaan. Hierdoor is het mogelijk om effecten die in werkelijkheid niet te realiseren zijn, door de 3D/CGI technieken wel mogelijk worden. Dit kan een animatie op zich zijn, of montages over echte filmbeelden heen die daarmee worden voorzien van special effects of infographics. De beoogde realiteit komt zo het dichtst bij en wordt beter presenteerbaar.

3D Images

Een niet bestaand product of ruimte in beeld brengen kan met 3D vormgevings-technieken.
Nog in de tekenfase kan men een reëel beeld krijgen van wat hem of haar straks te wachten staat. Een ideaal hulpmiddel in de ontwikkelfase van ruimtelijke voorwerpen en projecten. Chaos Films produceert 3D images dusdanig dat ze in een breed scala van mediatechnieken kunnen worden ingezet.
Denk aan allerlei online output, Virtual Reality en Simulaties.

VR Assets

3D objecten in het echt laten beleven kan wanneer we deze combineren met Virtual Reality. Daarmee kan ter plekke een nieuwe wereld gecreëerd worden. 3D objecten in virtual reality gebruiken? Dat kan alleen als ze hier ook echt geschikt voor zijn. Meestal vergt dit maat werk omdat deze techniek veel vraagt van de kracht van de bril en/of computer. Chaos Films kan deze projecten van idee tot realisatie kan ondersteunen. Dus niet alleen een concept maar ook de hele productie en installatie van de benodigde hard- en software.

2D animation

Soms zijn simpele illustraties en animaties duidelijker dan film beelden. De makers van Chaos Films voorzien ook in 2D animaties. Denk daarbij aan Infographics, explainer video’s of bedrijfspresentaties. Animaties die ook in allerlei beeldtechnieken gemonteerd kunnen worden. Want beelden zeggen meer dan woorden. Onze scriptschrijvers, vormgevers en operators zien het als een uitdaging om complexe situaties te vertalen in begrijpelijke bewegende beelden. 

MORE INFO?

Benieuwd naar hoe wij u kunnen verrassen? Bel of mail voor een afspraak!
Bij Chaos Films staat altijd de koffie klaar en is de koelkast gevuld.
Onze 
roots liggen niet voor niks in Brabant!

OUR CLIENTS