CAMERAS

ROBOTS

miscellaneous

GRIP

ARRI MINI

Inclusief operator

De Alexa Mini is de kleinste camera in de Arri-range en is uitstekend geschikt voor 
gimbal en drone-toepassingen, maar ook geschikt als lichtgewicht handheld camera.
De specificaties komen overeen met de bekende Arri Amira, Omvat interne ND-filter, interne ProRes 4K UHD-opname en tot 200fps bij 2k.

PHANTOM FLEX4K

Inclusief operator

Highspeed camera voor max 1000 FPS in 4K, zorgt voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit en biedt productie-vriendelijke kenmerken zoals auxiliary power output en een full-featured on-camera control interface.
Enkel te gebruiken met een ervaren operator.

PHANTOM MIRO 320S

Inclusief operator

Highspeed camera voor max 1500 fps in Full HD. Door zijn compacte formaat ook zeer geschikt voor sport en natuur opnames. Beschikbaar met PL of EF mount.
Enkel te gebruiken met een ervaren operator.

RED EPIC-X

Inclusief operator

Wij werken met de beste camera’s op de markt. Dat resulteert in prachtige cinema kwaliteit dat ideaal is voor commercials, bedrijfsfilms, instructiefilms en after-movie’s. 
Bij ons is de hoogste kwaliteit de standaard.

360 3D CAMERA

Inclusief operator

Met deze camera kunnen we binnenkort Realtime Stitching met preview. Zo is real time streamen in 3D en 360 binnenkort mogelijk via ons systeem.
Enkel te gebruiken met een ervaren operator.

EVERYTHING IS POSSIBLE

Heb je vragen over de mogelijkheden of combinaties die niet op de website staan?Neem dan contact op, wij staan er bekend om dat we een oplossing voor elke film vraagstuk hebben. Veel van onze apparatuur is ook in combinatie te gebruiken. Wellicht zijn er oplossingen mogelijk waar wij zelf ook nog niet over nagedacht hebben. Daag ons uit met jou film vraag.

OUR CLIENTS