CAMERAS

ROBOTS

miscellaneous

GRIP

TILTA DOVETAIL SHOULDER MOUNT

Met deze slanke, robuuste Arri standaard dovetail kunt u uw camera rig eenvoudig en comfortabel monteren met behulp van elke compatibele Arri standaard grondplaat.
De schakelaars van de basisplaatstopper bevinden zich aan beide uiteinden, zodat u uw camera op de gewenste plaats kunt schuiven.

TILTA NUCLEUS-M FOCUS SYSTEM

Tilta Nuclues-M is een 3-kanaals wireless follow focus systeem waarvan twee lensringen kunnen worden bestuurd vanuit duimwieltjes in de twee handvaten van de camera rig. De handvaten zijn ook te gebruiken op de Tilta Gravity Gimbal.

FF3  FOLLOW FOCUS

Een Follow Focus is een handzaam en soepel draaiwiel om uw scherpstelling mee te bepalen. Met het eigen design heeft het wiel geen speling en draait elke keer perfect. Het wiel heeft een stevige grip en is daardoor heel gebruiksvriendelijk.

ATOMOS SHOGUN FLAME

De Atomos Shogun is een 7″ field monitor met een ingebouwde 4K recorder. Deze recorder is ideaal wanneer u in LOG beelden wilt opnemen. Het 10-bits SuperAtom IPS-paneel ondersteunt namelijk native HDR (log)beeldmateriaal. Naast het opnemen van beelden, is de Atomos Shogun ook zeer geschikt voor het bekijken van beelden. Via de monitor is het mogelijk om in ongekende kwaliteit Rec. 709 beeldmateriaal te bekijken. Bij deze functie maakt de Flame gebruik van de volledige helderheid van 1500 nits. Hierdoor kunt u ook in helder zonlicht opnames goed beoordelen.

MB-325 MATTEBOX

De MB-325 is een zeer lichtgewicht en compacte mattebox voor elke camera met
15 mm LW-ondersteuning

MAX-1 MATTEBOX

De Kamerar MAX-1 Video Matte Box is gemaakt van aluminium en gegoten plastic.
Het kan een niet-roterend enkelvoudig 4 × 4 neutraal dichtheidsfilter ondersteunen via een verwijderbare vergrendelingsplaat

EDELKRONE SLIDER-PLUS PRO

De SliderPLUS PRO Large van Edelkrone is een unieke slider die gebruik maakt van een dubbel schuif systeem. Door zijn compacte constructie is de SliderPLUS Pro gemakkelijk op te stellen en te gebruiken in allerlei situaties. De SliderPLUS Pro heeft een lengte van 54cm en een reach van 70cm en wordt geleverd met een Manfrotto MVH502 videokop en Benro HiHat HH100AV onderstel. 

DJI OSMO

De DJI Osmo combineert de Zenmuse X3 camera/gimbal met een afneembare handgreep waarmee u uit de hand zeer stabiele en haarscherpe video-opnames kunt maken in 4K-resolutie. De camera is voorzien van een 1/2.3″ CMOS-sensor waarmee u video kunt maken met een resolutie van 4096 x 2160 pixel met 24 of 25fps maar ook haarscherpe 12 megapixel foto’s.

EVERYTHING IS POSSIBLE

Heb je vragen over de mogelijkheden of combinaties die niet op de website staan?Neem dan contact op, wij staan er bekend om dat we een oplossing voor elke film vraagstuk hebben. Veel van onze apparatuur is ook in combinatie te gebruiken. Wellicht zijn er oplossingen mogelijk waar wij zelf ook nog niet over nagedacht hebben. Daag ons uit met jou film vraag.

OUR CLIENTS