CAMERAS

ROBOTS

miscellaneous

GRIP

ZEUS CINEBOT

Inclusief operator

De ZEUS cinebot maakt het mogelijk om herhaaldelijk dezelfde beweging te maken met als resultaat perfect repeterend beeld. Zeer geschikt voor productshoots met wisselende achtergronden. De unieke camera bewegingen die deze robot kan maken, worden vooraf geprogrammeerd in Maya. Efficiënt en flexibel waardoor er meer takes op een dag mogelijk zijn.  ZEUS cinebot heeft een diameter van 540 cm
(straal van 270 cm). De camera robot heeft een opzettijd van ± 60 minuten.
De payload is max. 210 kg.

ERIS CINEBOT

Inclusief operator

Net zoals zijn grote broer ZEUS maakt ERIS het ook mogelijk om herhaaldelijk dezelfde beweging te maken met als resultaat perfect repeterend beeld. Zeer geschikt voor productshoots met wisselende achtergronden. De unieke camera bewegingen die deze robot kan maken, worden vooraf geprogrammeerd in Maya. Efficiënt en flexibel waardoor er meer takes op een dag mogelijk zijn.
Het lichtgewicht maakt de robot gemakkelijk verplaatsbaar en inzetbaar. Shoot op table top niveau, geplaatst op een Dolly of op een vast onderstel, geheel naar wens in te vullen. ERIS heeft een diameter van 180 cm (straal van 90 cm). Daardoor is deze ook zeer geschikt voor kleine locaties en studio’s. De camera robot heeft een opzettijd van ± 30 minuten. De payload is max. 8 kg.

BOLT CINEBOT

Inclusief operator

De BOLT is een zeer snelle high speed camera robot van Motion Control Europe waarmee wij regelmatig samenwerken. De combinatie van de BOLT met onze Phantom Flex4K zorgt voor nauwkeurige camerabewegingen bij ultra hoge snelheden. High speed opnamen die handmatig moeilijk vast te leggen zijn. Vallende objecten, vloeistoffen of de snelle bewegingen die sporters maken zorgen voor uniek beeldmateriaal. Net als de ERIS maakt de BOLT het mogelijk om herhaaldelijk dezelfde beweging te maken met als resultaat perfect repeterend beeld.
De BOLT heeft een straal van 200 cm.

EVERYTHING IS POSSIBLE

Heb je vragen over de mogelijkheden of combinaties die niet op de website staan?Neem dan contact op, wij staan er bekend om dat we een oplossing voor elke film vraagstuk hebben. Veel van onze apparatuur is ook in combinatie te gebruiken. Wellicht zijn er oplossingen mogelijk waar wij zelf ook nog niet over nagedacht hebben. Daag ons uit met jou film vraag.

OUR CLIENTS